İSTANBUL / GAZİOSMANPAŞA - 2. Mehmet Çok Programlı Anadolu Lisesi

VAHAC MORAN, MARMARA 2'NCİSİ

KATADA ŞAMPİYONUZ

Mrt

Bilyalı Tornet Gaziosmanpaşa Şampiyonu 2. Mehmet Çok Programlı Anadolu Lisesi. Okulumuzun bilyalı tornet takımı Başakşehir, Şamlar ormanında yapılan yarışlarda kötü hava koşullarına rağmen çok iyi performans göstererek Gaziosmanpaşa ilçesinde bulunan Liseler arasında Şampiyon olarak İstanbul finallerine kalma başarısını gösterdiler. Öğrencilerimizi kutluyor ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Erkek Badminton Takımı Bahçelievler Spor Salonunda yapılan müsabakalar sonucunda İstanbul 3.'sü, Sinop ilinde yapılan Liseler Arası Türkiye Badminton Grup müsabakalarında Türkiye 4. olmuştur. Öğrencilerimizi kutlar ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

KARATE İSTANBUL

Bağcılar Olimpik Spor Salonunda yapılan Liseler Arası Genç Kızlar Karate Şampiyonasında öğrencimiz Ravza Şimşek kendi kilosunda İstanbul 3.' sü olmuştur. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

YAKAN TOP TURNUVASI

16.02.2022 tarihinde Süleyman Şah Lisesi Spor salonunda yapılan Geleneksel Oyunlar Yakan top turnuvasında okulumuz 2.Mehmet Çok Programlı Anadolu Lisesi Genç Erkekler ve Genç Bayanlarda 3.olmuştur. Öğrencilerimizi ve emeği geçen herkesi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.